tiistai 31. heinäkuuta 2012

Sinkku?!

Todellakin on toi viime viikko ja viikonloppu mennyt "mukavissa" merkeissä. Nyt olen sitten virallisesti eronnut. Olen vain exäni ystävä (mitä sekin sitten tarkoittaa???) mutta en mitään muuta. Miehet.... En vaan ymmärrä mikä siinä on että ei voi sitoutua ja seurustella ihmisen kanssa jota rakastaa. Miksi sitä pitää miettiä? Ja sillä välin kun miettii miksi pitää tapailla muita.
En tajuu!
Mut nyt mun ei enään tarvii.
Oon sinkku nyt ja se saa pohtii oikeesti keskenään tahtooko mut vai Tiinan.

Tätä surressani ja yrittäessäni ymmärtää itkin monet itkut mutta ehkä se on normaalia ja ymmärrettävää.
Pakkasin puikot koukut ja langat  suuntasin mökille murjottamaan se kun auttaa aina pahaan oloon. Kuuntelin ja katselin yöt ukkosia ja väkersin vähän matkaa aina jotain työtä sitten kun ajatus vaihtui vaihtui työkin.

Olen päättänyt että kun suru laimenee olen taas onnellinen. Olen päättänyt että jos kaikella on tarkoitus niin on tälläkin ja vielä löydän sen miehen joka haluaa minut koska olenhan aika mahtava.

;)

Elämä voittaa asteittain.

Eli jos sinulla on noin 30-35vuotias aivan mahtava mies ystävänä joka haluaa löytää sen parhaan ystävän, rakkaan, osaa sitoutua sitten siihen ihmiseen johon rakastuu ehkä yhteisen kodin joku päivä ja lapsia. Rakastaa koiria ja sitä ei haittaa että ajan isolla autolla työkseni. Vinkkaa että tälläinen ihana nainen on vapaana ja etsii onneaan. 
Lähen tutustuun uusiin ihmisiin niin mielelläni.

Mutta nyt niihin väkerryksiin joita on syntynyt.

Onni on villasukat
;)
Muita en käytäkkään joten 


Perus sukka jossa maijan tuota moniväristä kerän loppu ja oranssia nallea sitä kaikkeista vanhinta hiukan poltettua sopi niin ton maijan väreihin.

Sitten tein uuden huivin mammalle jolla on niitä jo n.35l laatikko eteisessä. Toteamus oli kiva tälläistä mulla ei viel ollutkaan lankaa kului n.1,5kerää mutta kuulemma kuluu vielä se loppukin. Venytyksen jälkeen saa tupsut päihiinsä tämä.


5. silmukasta lähti joka 4.krs toiseen reunaan 1 lisää ja 65 silmukasta joka 4.krs kaventaa 1. Virkattu ympäriinsä pylväs rivillä 1p1kjs sitten kolmio reinaan viuhkaa 3p2kjs3p kaksi kerrosta ja ylä reunaan (tasainen) pieni nirkko


Ehkä se hiukan nätimpi on kun sen saa venytettyä mittaansa?


Lanka oli joko susulta tai lankamaailmasta delano vai delaro lankaa väriä 16 jossa siis 5%alpacaa 5%mohairia 10%villaa ja 80%akryylia
puikkosuositus 3 50g 225m
Voin viel pistää kuvaa kun on viimeisteltykin.

Sitten selailin blogilistalta blogeja joissa tunnus neuleblogi ja löysin Tämän. Ihan pakko oli kun kerran mökille oon tehnyt jo ennemmin kahdet tossut mammalle yhdet pojalle ja muutamat muutkin mutta en itselle. Ja tässä itsesääli rypeämisessä auttaa se et on hiukan kukkais keiju olo leikkiä rimpsrempsaa oikeen överisti.
;) nämä ovat niin mun mökki tossut oon niin keijukainen.

Seiskaveikasta tein niinkuin ohjekin oli 
vaaleanpunaista väri 522 meni 68g
vihreää väri 322 meni 13g
viininpunaista väri 573 meni 29g

Niin ihanan nopeat kun tulevat vain 4stä palasesta. ohjeen 8 kerrosta en oikeen tajunnut tuolleen kirjoittaen mutta kuvasta kyllä tai sitten se ei oo oikeen ollenkaan mut ihan sama. Nää on ihanat. Ja pisti mietityttään tuo pp p kp mutta veikkaan että ois ollu puoli pylväs, pylväs ja korkea pylväs. Minäpä tein pylvään yhdellä, kahdella ja kolmella langankierrolla kun en oikeen puolipylväästä välitä käsialassani kun korkeus ero ks,n pp ja p välillä ole niin tämä minun ratkaisuni.

Mutta yhtä kaikki tossut ovat niin hauskat ja niin se piristys mitä tarvitsen aijon tehdä kaupunkiin toiset.

Liivikin oli mukana mutta juuri se ei edistynyt.


Hiukan alan miettimään jos vain jatkaisin samaa viuhkaa sen vimeisenkin kerän koska jos alan ananaskuviota niin saattaa lanka loppua kesken ja tuo on kaunis ilmankin. Siksi se jäi lepuuttamaan eikä jatkunut.

Toinen joka meillä nauttii mökkeilystä on tämä villi ja vapaa hurja. Se kun meinas yönkin nukkua terassin ruohomatolla mutta ukkosen noustessa tunsikin vastustamatonta tarvetta rakastaa äitin kainaloa


Neiti ja ihmeellinen luonto ylemmässä kuvassa kalastetaan. Tunti tolkulla toinen istui rannassa katsellen pikku kaloja jotka ihan rantavedessä on. ja välistä koitti saada kiinnikkin.


Ja tässä alemmassa tehtiin tuttavuutta sorsa perheen kanssa toiset vaakkui vedessä ja seurasivat mihin ikinä meni. Neiti taas mietti uskaltaako veteen moikkaamaan noita hassuja vaakkujia. 
Neiti osaa uida (kokeilin pistin laiturilta järveen) mutta rannasta ei uskalla lähteä vielä. Toisaalta ihan hyvä mutta kuumalla vois olla varmaan kiva viilennys keino uida lenkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti