keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Leikitään ;)

Todellakin meillä on opeteltu tänään leikkimään.
No on siivottu ja tehty muutakin mutta leikitty pääasiassa. Meidän koira on n.7kk saksanpaimen koira joka on ollut perheenjäsen vasta noin pari kuukautta. Ja no raasu parka ei oikein vielä tiedä mitä tehdään pallolla, patukalla, solmulla tai no millään lelulla. (mietinkin jo miltä näyttäisi koulutus kentälllä kouluttaja korkokengän kanssa, se meinaan kiinnostaa)Pari viikkoa ollaan nyt käyty pentukurssilla opettelemassa tavoille mutta läksy vieläkin vain leikki.

Tässä nyt väsynyt leikki kamu.


No plussana pidän jo sitä että koira tulee luo tai no minuun päin ei se osaa himmata ja jäädä istumaan eteen. Niin kuin ehkä tarkoitus olisi mutta ei se lähe karkuun tai leikkiin toisten koirien kaa yms, vaan minua kohden se on jo saavutus tällä yhteisellä taipaleella.

Sitten puikoille sain alun sukkia joita teen vain kantapään aloitukseen asti ovat malli.
;)
Ja ehkä jotain muutakin.

Tästä


Tulee Tämä sitten kun se on iso. Nyt siis mittaa n.38cm joten kyllä se siitä vielä 8kerrosta niin saa pistää lepuuttaan ja tehdä hiat samaan mittaan. Uudet drops ohjeet tuli niin oli ihan pakko tilata langat tapion kaupasta (muualla ei ollut tarvittavia värejä) Eskomosta on niin mukava tehdä kun 8 puikoilla tulee nopeesti valmista ja päivässä pystyy neuloon vaikka 5kerää.
;)
Pienet ilot.

4 kommenttia:

 1. Tervetuloa blogimaailmaan! :-) Kannattaisi muuttaa kommentoinnin asetuksia siten, että kaikki voivat kommentoida. Vuodatuksessa kirjoittavat eivät voi kommentoida täällä ollenkaan. Mutta joka tapauksessa tervetuloa!

  VastaaPoista
 2. Hmm.. hyvä tietää en edes ajatellut tuollaista. Ei kun tutkimaan kuinka tuon sais muutettua. Kiva kun jätit jälkeä kun kävit kurkkimassa. ;)

  VastaaPoista
 3. Nyt pitäis onnistua kaikkien kommentoiminen, siis jos onnistuin.

  VastaaPoista
 4. Jep, nyt näyttää paremmalta! Olen itse joskus halunnut jollekin kommentoida, enkä ole voinut, kun mitään vaihtoehtoa ei ole ollut. Eipä kestä! :-)

  VastaaPoista