maanantai 23. heinäkuuta 2012

Mökki viikonloppu!

Viime viikolla ;) tai no joka viikolla töissä minulle on muotoutunut rutiini aamulla kahvi ja jotain syötävää paikasta X ja sitten kiertään sokosta ympäri. No viime viikolla löysin NOA NOAN osastolta jotain ihanaa (ja tosi suolasen hintalapun)


Hieno vai mitä ja sopis niin mun valkoisen mekon kanssa. Vaikkakin virkatut jutut ovat aina jonkun käsin tekemiä (ei taida viel virkkaus konetta keksitty vaikka neule onkin) en ole valmis näin paljon maksamaan jonkun muun käsitöistä tai varsinkaan kun en tiedä millainen palkkaus ko työn tekiällä on. Ja siis ei tämä ei ole epäluottamus lause kyseistä merkkiä kohtaan koska en tiedä siitä mitään. Suomalaiselta käsityöläiseltä joka itse myy omaansa olisinkin ehkä valmis ostamaan mutta ketju merkiltä en ehkä niinkään.
No ennenkö tämä menee ihan selittelyksi niin suurin syy uskon osaavani tehdä tämän itekin.

Lankamaailman nora lankaa kassiin ja viikonopuksi mökille tulkitsemaan kuvaa ja aika vapaa virkkauksella mentiin aika ajoin   purettiin ja taas uudestaan. 
Tämän verran sain valmiiksi.
Takaa


Edestä


Minä kun en juuri noista saumoista välitä niin taka ja etu ja sivu palat on yhtä ja samaa muotoiltua putkea.
Nora lanka on paksumpaa ja 3,5 koukulla teen hiukan jämäkkää mutta näin liivissä en pidä jämäkkyyttä ollenkaan huonona piirteenä. Niinkuin näkyy lisäsin myös värejä valkoisen ja tummanvioletin. Nora lanka on siis 100% akryl (cotton like) puikko suositus 3,5-4 50g=100m 23s=10cm ja sen saa pestä koneessa 40 asteessa. 
Jatkoa nyt koitan tulkita tuota "ananaskuviota" helmaan. Tästä tulee niin kiva ;)

Jotain kudottuakin vai pitääkö sanoo neulottua
Onni on uudet villasukat.


Tuo väriään vaihtava on teeteen pallas kerän loppu, varren ruskea on novitan ja jalkaterän ruskea on jotain muuta janne ehkä? Nämä ovat siis jämäkorin tyhjennystä ja kaikkia jäi ehkä 2m joten ;)
Onni on villa sukat.


Jep se villapaita jos joku aloittais ne hiat....

Ja sitten tunnelmakuva mökin rauhasta.

Siinä neiti istui vahdissa ja mamma virkkasi vieressä.
Harmittaa ihan että täytyi tulla kaupunkiin. Varsinkin kun sain lääkäristä kassillisen lääkkeitä ja haukut siitä että aikaisemminkin voi tulla näyttäytyyn tälläisen yskän kanssa.
Tämä viikon alun nyt sitten parantelen akuuttia keuhkoputkien tulehdusta, ja yskin edelleen kyljet kipeiksi.
Toivon että läkkeet alkaa pureen ettei tästä muotoudu keuhkokuume, että sitä voikin pelotella lääkäri inhottavilla asioilla.

Jos vaikka pysyis kotona vaihteeks ;)

1 kommentti:

  1. Voi miten hienoja käsitöitä! Tuo liivi on ihan herkku, tulee varmasti upea! Ja oikein hurmaava tuo teidän koiruus :)
    Meillä Elsa lakkasi sängylle salaa hyppimisen kun älysin laittaa sille makkariin oman pedin, retropeitto taiteltuna nelin kerroin, toinen nukkuu siinä niin nyt tyytyväisen näköisenä.

    VastaaPoista