maanantai 5. elokuuta 2013

Paluu kartalle.

;) 
Sitä intoutui taas itsekkin muistamaan oman hyvän alkunsa kun katselee ystävän uutta blogia.
Että niin minullakin ol ja minä olen täysin unohtanut laitella mitään minnekään. Koitan tässä muistella mitä on valmiiksi tullut käsitöitä tuon viime kesän jälkeen. Paljon on sellaisia jotka olen unohtanut vallan kuvata jotta voisi niitä jakaa muitten kanssa mutta jos yritän muistella niitä nyt ja sitten jatkossa....
<3

No niin täällä on ollut kovasti kuvaa meitin pikku neidistä (tuo jo 1,5v saksanpaimen koira) ei ole enään niinkään pikku neiti vaan no meillä on myös uusi pikku neiti. Tai jos tarkkoja ollan pojallani on.


Perheemme uusin jäsen Milli Menninkäinen ja niinkuin kuvasta näkee fiksu tyttö ei tuhoo lankoja vaan ottaa parhaan paikan aina neuleeni päältä jottei koiran retale vaan varasta mamman lankoja. 
Milli löysi heti paikkansa pojan kaverina ja ottaa koirasta paljon mallia. Sisäkissana olo on helppoa vaikka jo pikkaisen alkaa maailma oven tuollapuolen houkuttaan.

No sitten neuleisiin ;) Joltain suka sivulta bongasin kivan tossu idean ja eikö samalla tauolla sokoksesta novitan kelo josta sulo söpöt tossut.


Äärimmäisen nopeat tehdä ja ihanat käyttää aina oikein neuletta suorana jonka jälkeen yhdistin pyöröksi hetken matkaa sitä ja kärkikavennus, enään takasauma yhteen ja tossu jalkaan.


Ja toista kutomaan ;)


Eikä kauaa mee kun se toinenkin on valmis ei ihan 45min tauossa ostosreissun kanssa mutta kun pääs kotiin.
No siis yhestä kerästä jäi sitten tuollainen nyssäkkä niinkuin tapana on se puoliksi ja lopusta tuli tuollaiset kokoa 1vee olevat tossukat ei siis senttiäkään hukkaan kantapään sai neuloo halkaistulla langalla.


No näitten ihanuutta ihasteltiin (no onhan ne söpöt!) ja eikös niitä tehty ihan mutamat.
Kaikista kun ei kuvaa ole mutta tässä serkulleni menneet.


Se oli porvoossa koripalloa katsellessa tuo pinkki ol isoveli ja valkoinen mohair lankaa tuo sininen ol novitaa myös oisko ollu  kaiku tai jotain?  Nämä siis ovat jämä lankoja joita koitan tuhlata, se on jännä kun ei viitsisi mitään koskaan heittää pois toehdä kaikesta pienestäkin vielä joain pientä mutta näistä vielä jäi jämälankapurkkiin kummitteleen nyssykät. Isolta näyttävät minun jaloissani ovat pari kokoa isommat kun jalkani.


2 kommenttia:

  1. Hei! Ihanat "tossun" kelon langalla.... Haluaisin tietää miten sitä tehää ja oisko mahdollista saada sitä ohjeet?!?

    VastaaPoista
  2. Halooooo!!!!

    VastaaPoista