Siirry pääsisältöön

Mökki viikonloppu!

Viime viikolla ;) tai no joka viikolla töissä minulle on muotoutunut rutiini aamulla kahvi ja jotain syötävää paikasta X ja sitten kiertään sokosta ympäri. No viime viikolla löysin NOA NOAN osastolta jotain ihanaa (ja tosi suolasen hintalapun)


Hieno vai mitä ja sopis niin mun valkoisen mekon kanssa. Vaikkakin virkatut jutut ovat aina jonkun käsin tekemiä (ei taida viel virkkaus konetta keksitty vaikka neule onkin) en ole valmis näin paljon maksamaan jonkun muun käsitöistä tai varsinkaan kun en tiedä millainen palkkaus ko työn tekiällä on. Ja siis ei tämä ei ole epäluottamus lause kyseistä merkkiä kohtaan koska en tiedä siitä mitään. Suomalaiselta käsityöläiseltä joka itse myy omaansa olisinkin ehkä valmis ostamaan mutta ketju merkiltä en ehkä niinkään.
No ennenkö tämä menee ihan selittelyksi niin suurin syy uskon osaavani tehdä tämän itekin.

Lankamaailman nora lankaa kassiin ja viikonopuksi mökille tulkitsemaan kuvaa ja aika vapaa virkkauksella mentiin aika ajoin   purettiin ja taas uudestaan. 
Tämän verran sain valmiiksi.
Takaa


Edestä


Minä kun en juuri noista saumoista välitä niin taka ja etu ja sivu palat on yhtä ja samaa muotoiltua putkea.
Nora lanka on paksumpaa ja 3,5 koukulla teen hiukan jämäkkää mutta näin liivissä en pidä jämäkkyyttä ollenkaan huonona piirteenä. Niinkuin näkyy lisäsin myös värejä valkoisen ja tummanvioletin. Nora lanka on siis 100% akryl (cotton like) puikko suositus 3,5-4 50g=100m 23s=10cm ja sen saa pestä koneessa 40 asteessa. 
Jatkoa nyt koitan tulkita tuota "ananaskuviota" helmaan. Tästä tulee niin kiva ;)

Jotain kudottuakin vai pitääkö sanoo neulottua
Onni on uudet villasukat.


Tuo väriään vaihtava on teeteen pallas kerän loppu, varren ruskea on novitan ja jalkaterän ruskea on jotain muuta janne ehkä? Nämä ovat siis jämäkorin tyhjennystä ja kaikkia jäi ehkä 2m joten ;)
Onni on villa sukat.


Jep se villapaita jos joku aloittais ne hiat....

Ja sitten tunnelmakuva mökin rauhasta.

Siinä neiti istui vahdissa ja mamma virkkasi vieressä.
Harmittaa ihan että täytyi tulla kaupunkiin. Varsinkin kun sain lääkäristä kassillisen lääkkeitä ja haukut siitä että aikaisemminkin voi tulla näyttäytyyn tälläisen yskän kanssa.
Tämä viikon alun nyt sitten parantelen akuuttia keuhkoputkien tulehdusta, ja yskin edelleen kyljet kipeiksi.
Toivon että läkkeet alkaa pureen ettei tästä muotoudu keuhkokuume, että sitä voikin pelotella lääkäri inhottavilla asioilla.

Jos vaikka pysyis kotona vaihteeks ;)

Kommentit

  1. Voi miten hienoja käsitöitä! Tuo liivi on ihan herkku, tulee varmasti upea! Ja oikein hurmaava tuo teidän koiruus :)
    Meillä Elsa lakkasi sängylle salaa hyppimisen kun älysin laittaa sille makkariin oman pedin, retropeitto taiteltuna nelin kerroin, toinen nukkuu siinä niin nyt tyytyväisen näköisenä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tassun lämmittimiä.

Sukkasillan hetki nämä siis kesän tekeleitä, tai viimekesän. (kukkakeijuthan ne siinä) Mökki sukissa on jonkin sorttinen väri teema? Ihanaa kun illat on pimeitä ja saa kaivaa sukat ja kynttilät esiin ootan niin jo venetsialaisia.... Mutta eritelläänkös vähän nuo tutut keiju sukat tuolla mökillä vieläkin palvelee pahan mielen poistajina ja lapsen mielen muistuttajina. ÄITIII sun tossut lähti taaaaas......! (kuuluu huuto ja koira vilahtaa silmäkulmassa) Toisena ovat nämä nallelanka sukat polveen asti ihanan ohkaiset ja takanahan näissä on tietysti palmikko. <3 Sitten siinä ovat nämä toiset polvi mittaiset ihanuudet 7veikasta tweed lankaa, siis ne paksut saapas sukat jotka makkaralla voi tossutella ihan muuten vaan usein on mulla käännettynä tuo varsi nilkkaan nelinkerroin. <3 Ja lyhyttä pitsi sukkaa mökillä edustaa tämä ihanainen pitsi nilkkuri  (lanka oli paljon enemmän vaaleanpun kun ostin sen kaupasta ja suuri yllätys oli nämä vihreät

Leikitään ;)

Todellakin meillä on opeteltu tänään leikkimään. No on siivottu ja tehty muutakin mutta leikitty pääasiassa. Meidän koira on n.7kk saksanpaimen koira joka on ollut perheenjäsen vasta noin pari kuukautta. Ja no raasu parka ei oikein vielä tiedä mitä tehdään pallolla, patukalla, solmulla tai no millään lelulla. (mietinkin jo miltä näyttäisi koulutus kentälllä kouluttaja korkokengän kanssa, se meinaan kiinnostaa)Pari viikkoa ollaan nyt käyty pentukurssilla opettelemassa tavoille mutta läksy vieläkin vain leikki. Tässä nyt väsynyt leikki kamu. No plussana pidän jo sitä että koira tulee luo tai no minuun päin ei se osaa himmata ja jäädä istumaan eteen. Niin  kuin ehkä tarkoitus olisi mutta ei se lähe karkuun tai leikkiin toisten koirien kaa yms, vaan minua kohden se on jo saavutus tällä yhteisellä taipaleella. Sitten puikoille sain alun sukkia joita teen vain kantapään aloitukseen asti ovat malli. ;) Ja ehkä jotain muutakin. Tästä Tulee  Tämä  sitten kun s

Paluu kartalle.

;)  Sitä intoutui taas itsekkin muistamaan oman hyvän alkunsa kun katselee ystävän uutta blogia. Että niin minullakin ol ja minä olen täysin unohtanut laitella mitään minnekään. Koitan tässä muistella mitä on valmiiksi tullut käsitöitä tuon viime kesän jälkeen. Paljon on sellaisia jotka olen unohtanut vallan kuvata jotta voisi niitä jakaa muitten kanssa mutta jos yritän muistella niitä nyt ja sitten jatkossa.... <3 No niin täällä on ollut kovasti kuvaa meitin pikku neidistä (tuo jo 1,5v saksanpaimen koira) ei ole enään niinkään pikku neiti vaan no meillä on myös uusi pikku neiti. Tai jos tarkkoja ollan pojallani on. Perheemme uusin jäsen Milli Menninkäinen ja niinkuin kuvasta näkee fiksu tyttö ei tuhoo lankoja vaan ottaa parhaan paikan aina neuleeni päältä jottei koiran retale vaan varasta mamman lankoja.  Milli löysi heti paikkansa pojan kaverina ja ottaa koirasta paljon mallia. Sisäkissana olo on helppoa vaikka jo pikkaisen alkaa maailma oven tuollapuolen houk