Siirry pääsisältöön

Leikitään ;)

Todellakin meillä on opeteltu tänään leikkimään.
No on siivottu ja tehty muutakin mutta leikitty pääasiassa. Meidän koira on n.7kk saksanpaimen koira joka on ollut perheenjäsen vasta noin pari kuukautta. Ja no raasu parka ei oikein vielä tiedä mitä tehdään pallolla, patukalla, solmulla tai no millään lelulla. (mietinkin jo miltä näyttäisi koulutus kentälllä kouluttaja korkokengän kanssa, se meinaan kiinnostaa)Pari viikkoa ollaan nyt käyty pentukurssilla opettelemassa tavoille mutta läksy vieläkin vain leikki.

Tässä nyt väsynyt leikki kamu.


No plussana pidän jo sitä että koira tulee luo tai no minuun päin ei se osaa himmata ja jäädä istumaan eteen. Niin kuin ehkä tarkoitus olisi mutta ei se lähe karkuun tai leikkiin toisten koirien kaa yms, vaan minua kohden se on jo saavutus tällä yhteisellä taipaleella.

Sitten puikoille sain alun sukkia joita teen vain kantapään aloitukseen asti ovat malli.
;)
Ja ehkä jotain muutakin.

Tästä


Tulee Tämä sitten kun se on iso. Nyt siis mittaa n.38cm joten kyllä se siitä vielä 8kerrosta niin saa pistää lepuuttaan ja tehdä hiat samaan mittaan. Uudet drops ohjeet tuli niin oli ihan pakko tilata langat tapion kaupasta (muualla ei ollut tarvittavia värejä) Eskomosta on niin mukava tehdä kun 8 puikoilla tulee nopeesti valmista ja päivässä pystyy neuloon vaikka 5kerää.
;)
Pienet ilot.

Kommentit

 1. Tervetuloa blogimaailmaan! :-) Kannattaisi muuttaa kommentoinnin asetuksia siten, että kaikki voivat kommentoida. Vuodatuksessa kirjoittavat eivät voi kommentoida täällä ollenkaan. Mutta joka tapauksessa tervetuloa!

  VastaaPoista
 2. Hmm.. hyvä tietää en edes ajatellut tuollaista. Ei kun tutkimaan kuinka tuon sais muutettua. Kiva kun jätit jälkeä kun kävit kurkkimassa. ;)

  VastaaPoista
 3. Nyt pitäis onnistua kaikkien kommentoiminen, siis jos onnistuin.

  VastaaPoista
 4. Jep, nyt näyttää paremmalta! Olen itse joskus halunnut jollekin kommentoida, enkä ole voinut, kun mitään vaihtoehtoa ei ole ollut. Eipä kestä! :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tassun lämmittimiä.

Sukkasillan hetki nämä siis kesän tekeleitä, tai viimekesän. (kukkakeijuthan ne siinä) Mökki sukissa on jonkin sorttinen väri teema? Ihanaa kun illat on pimeitä ja saa kaivaa sukat ja kynttilät esiin ootan niin jo venetsialaisia.... Mutta eritelläänkös vähän nuo tutut keiju sukat tuolla mökillä vieläkin palvelee pahan mielen poistajina ja lapsen mielen muistuttajina. ÄITIII sun tossut lähti taaaaas......! (kuuluu huuto ja koira vilahtaa silmäkulmassa) Toisena ovat nämä nallelanka sukat polveen asti ihanan ohkaiset ja takanahan näissä on tietysti palmikko. <3 Sitten siinä ovat nämä toiset polvi mittaiset ihanuudet 7veikasta tweed lankaa, siis ne paksut saapas sukat jotka makkaralla voi tossutella ihan muuten vaan usein on mulla käännettynä tuo varsi nilkkaan nelinkerroin. <3 Ja lyhyttä pitsi sukkaa mökillä edustaa tämä ihanainen pitsi nilkkuri  (lanka oli paljon enemmän vaaleanpun kun ostin sen kaupasta ja suuri yllätys oli nämä vihreät

Onni on lämpöiset jalat!

Onni on villasukat ;) Muita en käytäkkään joten  Perus sukka jossa maijan tuota moniväristä kerän loppu ja oranssia nallea sitä kaikkeista vanhinta hiukan poltettua sopi niin ton maijan väreihin. Sitten tein uuden huivin mammalle jolla on niitä jo n.35l laatikko eteisessä. Toteamus oli kiva tälläistä mulla ei viel ollutkaan lankaa kului n.1,5kerää mutta kuulemma kuluu vielä se loppukin. Venytyksen jälkeen saa tupsut päihiinsä tämä. 5. silmukasta lähti joka 4.krs toiseen reunaan 1 lisää ja 65 silmukasta joka 4.krs kaventaa 1. Virkattu ympäriinsä pylväs rivillä 1p1kjs sitten kolmio reinaan viuhkaa 3p2kjs3p kaksi kerrosta ja ylä reunaan (tasainen) pieni nirkko Ehkä se hiukan nätimpi on kun sen saa venytettyä mittaansa? Lanka oli joko susulta tai lankamaailmasta delano vai delaro lankaa väriä 16 jossa siis 5%alpacaa 5%mohairia 10%villaa ja 80%akryylia puikkosuositus 3 50g 225m Voin viel pistää kuvaa kun on viimeisteltykin. Sitten selailin blogi