Siirry pääsisältöön

Leikitään ;)

Todellakin meillä on opeteltu tänään leikkimään.
No on siivottu ja tehty muutakin mutta leikitty pääasiassa. Meidän koira on n.7kk saksanpaimen koira joka on ollut perheenjäsen vasta noin pari kuukautta. Ja no raasu parka ei oikein vielä tiedä mitä tehdään pallolla, patukalla, solmulla tai no millään lelulla. (mietinkin jo miltä näyttäisi koulutus kentälllä kouluttaja korkokengän kanssa, se meinaan kiinnostaa)Pari viikkoa ollaan nyt käyty pentukurssilla opettelemassa tavoille mutta läksy vieläkin vain leikki.

Tässä nyt väsynyt leikki kamu.


No plussana pidän jo sitä että koira tulee luo tai no minuun päin ei se osaa himmata ja jäädä istumaan eteen. Niin kuin ehkä tarkoitus olisi mutta ei se lähe karkuun tai leikkiin toisten koirien kaa yms, vaan minua kohden se on jo saavutus tällä yhteisellä taipaleella.

Sitten puikoille sain alun sukkia joita teen vain kantapään aloitukseen asti ovat malli.
;)
Ja ehkä jotain muutakin.

Tästä


Tulee Tämä sitten kun se on iso. Nyt siis mittaa n.38cm joten kyllä se siitä vielä 8kerrosta niin saa pistää lepuuttaan ja tehdä hiat samaan mittaan. Uudet drops ohjeet tuli niin oli ihan pakko tilata langat tapion kaupasta (muualla ei ollut tarvittavia värejä) Eskomosta on niin mukava tehdä kun 8 puikoilla tulee nopeesti valmista ja päivässä pystyy neuloon vaikka 5kerää.
;)
Pienet ilot.

Kommentit

 1. Tervetuloa blogimaailmaan! :-) Kannattaisi muuttaa kommentoinnin asetuksia siten, että kaikki voivat kommentoida. Vuodatuksessa kirjoittavat eivät voi kommentoida täällä ollenkaan. Mutta joka tapauksessa tervetuloa!

  VastaaPoista
 2. Hmm.. hyvä tietää en edes ajatellut tuollaista. Ei kun tutkimaan kuinka tuon sais muutettua. Kiva kun jätit jälkeä kun kävit kurkkimassa. ;)

  VastaaPoista
 3. Nyt pitäis onnistua kaikkien kommentoiminen, siis jos onnistuin.

  VastaaPoista
 4. Jep, nyt näyttää paremmalta! Olen itse joskus halunnut jollekin kommentoida, enkä ole voinut, kun mitään vaihtoehtoa ei ole ollut. Eipä kestä! :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tassun lämmittimiä.

Sukkasillan hetki nämä siis kesän tekeleitä, tai viimekesän. (kukkakeijuthan ne siinä) Mökki sukissa on jonkin sorttinen väri teema? Ihanaa kun illat on pimeitä ja saa kaivaa sukat ja kynttilät esiin ootan niin jo venetsialaisia.... Mutta eritelläänkös vähän nuo tutut keiju sukat tuolla mökillä vieläkin palvelee pahan mielen poistajina ja lapsen mielen muistuttajina. ÄITIII sun tossut lähti taaaaas......! (kuuluu huuto ja koira vilahtaa silmäkulmassa) Toisena ovat nämä nallelanka sukat polveen asti ihanan ohkaiset ja takanahan näissä on tietysti palmikko. <3 Sitten siinä ovat nämä toiset polvi mittaiset ihanuudet 7veikasta tweed lankaa, siis ne paksut saapas sukat jotka makkaralla voi tossutella ihan muuten vaan usein on mulla käännettynä tuo varsi nilkkaan nelinkerroin. <3 Ja lyhyttä pitsi sukkaa mökillä edustaa tämä ihanainen pitsi nilkkuri  (lanka oli paljon enemmän vaaleanpun kun ostin sen kaupasta ja suuri yllätys oli nämä vihreät

Paluu kartalle.

;)  Sitä intoutui taas itsekkin muistamaan oman hyvän alkunsa kun katselee ystävän uutta blogia. Että niin minullakin ol ja minä olen täysin unohtanut laitella mitään minnekään. Koitan tässä muistella mitä on valmiiksi tullut käsitöitä tuon viime kesän jälkeen. Paljon on sellaisia jotka olen unohtanut vallan kuvata jotta voisi niitä jakaa muitten kanssa mutta jos yritän muistella niitä nyt ja sitten jatkossa.... <3 No niin täällä on ollut kovasti kuvaa meitin pikku neidistä (tuo jo 1,5v saksanpaimen koira) ei ole enään niinkään pikku neiti vaan no meillä on myös uusi pikku neiti. Tai jos tarkkoja ollan pojallani on. Perheemme uusin jäsen Milli Menninkäinen ja niinkuin kuvasta näkee fiksu tyttö ei tuhoo lankoja vaan ottaa parhaan paikan aina neuleeni päältä jottei koiran retale vaan varasta mamman lankoja.  Milli löysi heti paikkansa pojan kaverina ja ottaa koirasta paljon mallia. Sisäkissana olo on helppoa vaikka jo pikkaisen alkaa maailma oven tuollapuolen houk