Siirry pääsisältöön

Tassun lämmittimiä.

Sukkasillan hetki nämä siis kesän tekeleitä, tai viimekesän.
(kukkakeijuthan ne siinä)


Mökki sukissa on jonkin sorttinen väri teema?
Ihanaa kun illat on pimeitä ja saa kaivaa sukat ja kynttilät esiin ootan niin jo venetsialaisia....


Mutta eritelläänkös vähän nuo tutut keiju sukat tuolla mökillä vieläkin palvelee pahan mielen poistajina ja lapsen mielen muistuttajina. ÄITIII sun tossut lähti taaaaas......! (kuuluu huuto ja koira vilahtaa silmäkulmassa)
Toisena ovat nämä nallelanka sukat polveen asti ihanan ohkaiset ja takanahan näissä on tietysti palmikko.
<3


Sitten siinä ovat nämä toiset polvi mittaiset ihanuudet 7veikasta tweed lankaa, siis ne paksut saapas sukat jotka makkaralla voi tossutella ihan muuten vaan usein on mulla käännettynä tuo varsi nilkkaan nelinkerroin.
<3


Ja lyhyttä pitsi sukkaa mökillä edustaa tämä ihanainen pitsi nilkkuri 
(lanka oli paljon enemmän vaaleanpun kun ostin sen kaupasta ja suuri yllätys oli nämä vihreät sukat joiksi se muodostui) Mutta samaan väriteemaan nämä menevät muitten kanssa on korin sisältö silleen tasapainossa.
<3
Nämä valmistuivatkin viimeisenä juhannus aattona lipputangon juurella kun nostettiin lippua minä päättelin lankoja.
Mökiltä löytyy myös nämä tossukaiset mutta eivät ole omaan jalkaani vaan mammalle niin kuin huomata voi värit muuttuivat aivan toisenlaisiksi.


Aina oikein tossut jämälanka tuhoomista tämäkin kumpaakin löytyy villatakkina kaapista ;) Mökkitöppösissä parasta on tarinat.
 Ja taas väri maailman muutos :) sisarelleni jotain aivan muuta.


Se minun sukkien tweed yhdistettynä valkoiseen ja vaalean violettiin ja saadaan taas mieleistä neidille.
Jämälanka sukat ;) elkää vaan sille kertoko että.... no siis ihan tuollaiset niistä pitikin tulla...

Paluu arkeen tässä taas pikku sukkaa lähdössä pikku tytyjen jalkaan ensin yhdet ja sitten toiset kun en tiedä enään yhtään mitä kokoa kukin on. Sisaruksia on kaksi joten jos omalta pojalta otan mitan vähennän 2cm niin kyllä se jommalle kummalle käy. Ja toteen että jätkällä on pien jalka koska pienemmän sukkahan tämä lopulta oli ja isompaa puikoille.

 On se vaan tää novitan 7veikka karkki sukissa (tahdon niin itsellekin samanlaiset)

Meillä myös alkoi koulu kun äitini tekee sukkaa sukkapuikoilla ja minä taas pyöröillä. 
Minä ylhäältä alas siinä kun alhaalta ylöskin, mutta äitini ei, vaan alkoi nyt vasta opettelemaan kuinka aloittaa alhaalta varpaasta ja jatkaa siitä eteenpäin. No kahta uutta asiaahan ei ehkä kerralla kannata opetella niin lopputulos oli että minäkin opettelen opettaessa jotain uutta ;)
Jaa oon niiiiiiiiin epämukavuus alueella.


Kärjestä aloitus niillä s... sukkapuikoilla.
Ei oo meinaan helppoo vaihtaa niin sanotusti takas vanhaan tuttuun.


Hyvin se siitä kumminkin lähti ja no en oo vakuuttunut vieläkään jotta tää ois se parempi tapa tai hyvä asia oltas me voitu harpata tää yli ja alkaa suoraan ML-tekniikkaa opetteleen vahvasti olen sitä mieltä.


Ja samaa mieltä olin tässäkin vaiheessa.


Ja vielä oon nytkin kun toinen on valmis ja toinen on kesken edelleen niillä sukka puikoilla, että on hidas tapa ja että takkuaa ja v.... mutta mitä en tekisi Mamman tähden. Ehkä jo seuraava on pyöröjä käyttäen. Tosin kaikki kunnia näille puikoille hiilikuitu puikossa kun on se metallipuikon ihana pää ja se puu/bampu puikon pito. Lanka on minulla novitan wool ja kerä per sukka (pienet nytyt jäi) Malli on novitan sukkalehdessä ja tehty nallesta minulla kun on pienijalka vaihdoin lankaa ja puikon koon 2,5 niin hyvät tulee muuten teen ohjeen mukaan ainakin melkein.
<3

Nyt kauniita unia.
Uni sukan kuvia
höyrylaivoja
ja
junia.

<3

Kommentit

  1. Hei, sny täällä moi! Tuliko kortti perille? :)

    VastaaPoista
  2. Moikka taas! Sulle pitäs olla tulossa paketti ;)
    t. Sny :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Leikitään ;)

Todellakin meillä on opeteltu tänään leikkimään. No on siivottu ja tehty muutakin mutta leikitty pääasiassa. Meidän koira on n.7kk saksanpaimen koira joka on ollut perheenjäsen vasta noin pari kuukautta. Ja no raasu parka ei oikein vielä tiedä mitä tehdään pallolla, patukalla, solmulla tai no millään lelulla. (mietinkin jo miltä näyttäisi koulutus kentälllä kouluttaja korkokengän kanssa, se meinaan kiinnostaa)Pari viikkoa ollaan nyt käyty pentukurssilla opettelemassa tavoille mutta läksy vieläkin vain leikki. Tässä nyt väsynyt leikki kamu. No plussana pidän jo sitä että koira tulee luo tai no minuun päin ei se osaa himmata ja jäädä istumaan eteen. Niin  kuin ehkä tarkoitus olisi mutta ei se lähe karkuun tai leikkiin toisten koirien kaa yms, vaan minua kohden se on jo saavutus tällä yhteisellä taipaleella. Sitten puikoille sain alun sukkia joita teen vain kantapään aloitukseen asti ovat malli. ;) Ja ehkä jotain muutakin. Tästä Tulee  Tämä  sitten kun s

Paluu kartalle.

;)  Sitä intoutui taas itsekkin muistamaan oman hyvän alkunsa kun katselee ystävän uutta blogia. Että niin minullakin ol ja minä olen täysin unohtanut laitella mitään minnekään. Koitan tässä muistella mitä on valmiiksi tullut käsitöitä tuon viime kesän jälkeen. Paljon on sellaisia jotka olen unohtanut vallan kuvata jotta voisi niitä jakaa muitten kanssa mutta jos yritän muistella niitä nyt ja sitten jatkossa.... <3 No niin täällä on ollut kovasti kuvaa meitin pikku neidistä (tuo jo 1,5v saksanpaimen koira) ei ole enään niinkään pikku neiti vaan no meillä on myös uusi pikku neiti. Tai jos tarkkoja ollan pojallani on. Perheemme uusin jäsen Milli Menninkäinen ja niinkuin kuvasta näkee fiksu tyttö ei tuhoo lankoja vaan ottaa parhaan paikan aina neuleeni päältä jottei koiran retale vaan varasta mamman lankoja.  Milli löysi heti paikkansa pojan kaverina ja ottaa koirasta paljon mallia. Sisäkissana olo on helppoa vaikka jo pikkaisen alkaa maailma oven tuollapuolen houk