Siirry pääsisältöön

Paluu kartalle.

;) 
Sitä intoutui taas itsekkin muistamaan oman hyvän alkunsa kun katselee ystävän uutta blogia.
Että niin minullakin ol ja minä olen täysin unohtanut laitella mitään minnekään. Koitan tässä muistella mitä on valmiiksi tullut käsitöitä tuon viime kesän jälkeen. Paljon on sellaisia jotka olen unohtanut vallan kuvata jotta voisi niitä jakaa muitten kanssa mutta jos yritän muistella niitä nyt ja sitten jatkossa....
<3

No niin täällä on ollut kovasti kuvaa meitin pikku neidistä (tuo jo 1,5v saksanpaimen koira) ei ole enään niinkään pikku neiti vaan no meillä on myös uusi pikku neiti. Tai jos tarkkoja ollan pojallani on.


Perheemme uusin jäsen Milli Menninkäinen ja niinkuin kuvasta näkee fiksu tyttö ei tuhoo lankoja vaan ottaa parhaan paikan aina neuleeni päältä jottei koiran retale vaan varasta mamman lankoja. 
Milli löysi heti paikkansa pojan kaverina ja ottaa koirasta paljon mallia. Sisäkissana olo on helppoa vaikka jo pikkaisen alkaa maailma oven tuollapuolen houkuttaan.

No sitten neuleisiin ;) Joltain suka sivulta bongasin kivan tossu idean ja eikö samalla tauolla sokoksesta novitan kelo josta sulo söpöt tossut.


Äärimmäisen nopeat tehdä ja ihanat käyttää aina oikein neuletta suorana jonka jälkeen yhdistin pyöröksi hetken matkaa sitä ja kärkikavennus, enään takasauma yhteen ja tossu jalkaan.


Ja toista kutomaan ;)


Eikä kauaa mee kun se toinenkin on valmis ei ihan 45min tauossa ostosreissun kanssa mutta kun pääs kotiin.
No siis yhestä kerästä jäi sitten tuollainen nyssäkkä niinkuin tapana on se puoliksi ja lopusta tuli tuollaiset kokoa 1vee olevat tossukat ei siis senttiäkään hukkaan kantapään sai neuloo halkaistulla langalla.


No näitten ihanuutta ihasteltiin (no onhan ne söpöt!) ja eikös niitä tehty ihan mutamat.
Kaikista kun ei kuvaa ole mutta tässä serkulleni menneet.


Se oli porvoossa koripalloa katsellessa tuo pinkki ol isoveli ja valkoinen mohair lankaa tuo sininen ol novitaa myös oisko ollu  kaiku tai jotain?  Nämä siis ovat jämä lankoja joita koitan tuhlata, se on jännä kun ei viitsisi mitään koskaan heittää pois toehdä kaikesta pienestäkin vielä joain pientä mutta näistä vielä jäi jämälankapurkkiin kummitteleen nyssykät. Isolta näyttävät minun jaloissani ovat pari kokoa isommat kun jalkani.


Kommentit

  1. Hei! Ihanat "tossun" kelon langalla.... Haluaisin tietää miten sitä tehää ja oisko mahdollista saada sitä ohjeet?!?

    VastaaPoista
  2. Halooooo!!!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tassun lämmittimiä.

Sukkasillan hetki nämä siis kesän tekeleitä, tai viimekesän. (kukkakeijuthan ne siinä) Mökki sukissa on jonkin sorttinen väri teema? Ihanaa kun illat on pimeitä ja saa kaivaa sukat ja kynttilät esiin ootan niin jo venetsialaisia.... Mutta eritelläänkös vähän nuo tutut keiju sukat tuolla mökillä vieläkin palvelee pahan mielen poistajina ja lapsen mielen muistuttajina. ÄITIII sun tossut lähti taaaaas......! (kuuluu huuto ja koira vilahtaa silmäkulmassa) Toisena ovat nämä nallelanka sukat polveen asti ihanan ohkaiset ja takanahan näissä on tietysti palmikko. <3 Sitten siinä ovat nämä toiset polvi mittaiset ihanuudet 7veikasta tweed lankaa, siis ne paksut saapas sukat jotka makkaralla voi tossutella ihan muuten vaan usein on mulla käännettynä tuo varsi nilkkaan nelinkerroin. <3 Ja lyhyttä pitsi sukkaa mökillä edustaa tämä ihanainen pitsi nilkkuri  (lanka oli paljon enemmän vaaleanpun kun ostin sen kaupasta ja suuri yllätys oli nämä vihreät

Leikitään ;)

Todellakin meillä on opeteltu tänään leikkimään. No on siivottu ja tehty muutakin mutta leikitty pääasiassa. Meidän koira on n.7kk saksanpaimen koira joka on ollut perheenjäsen vasta noin pari kuukautta. Ja no raasu parka ei oikein vielä tiedä mitä tehdään pallolla, patukalla, solmulla tai no millään lelulla. (mietinkin jo miltä näyttäisi koulutus kentälllä kouluttaja korkokengän kanssa, se meinaan kiinnostaa)Pari viikkoa ollaan nyt käyty pentukurssilla opettelemassa tavoille mutta läksy vieläkin vain leikki. Tässä nyt väsynyt leikki kamu. No plussana pidän jo sitä että koira tulee luo tai no minuun päin ei se osaa himmata ja jäädä istumaan eteen. Niin  kuin ehkä tarkoitus olisi mutta ei se lähe karkuun tai leikkiin toisten koirien kaa yms, vaan minua kohden se on jo saavutus tällä yhteisellä taipaleella. Sitten puikoille sain alun sukkia joita teen vain kantapään aloitukseen asti ovat malli. ;) Ja ehkä jotain muutakin. Tästä Tulee  Tämä  sitten kun s